+36303999242
info@padloburkolas.hu

Padlóburkolás

Szolgáltatások

A szolgálatásainkat csak 100% elégedettséggel készítjük el.

professzionális Meleg padlóburkolatok forgalmazása és kivitelezése

Az alábbi melegburkolatokat tudjuk kivitelezni

 

Szőnyegpadló

Modulszőnyeg

Vinyl burkolat

Laminált padló burkolat

Parketta

Vízálló burkolatok

PVC padló burkolat

Linóleum padló burkolat

Műfű

professzionális padlóburkolás kivitelezés

Kül- és beltéri melegburkolat választékunkban megtalálja az Ön igényeinek megfelelő padló burkolatot legyen szó akár magánlakásról vagy nagy forgalmú helyiségekről. A lakások általában a kisebb igénybevétel és a alacsonyabb költségbe kerül. Irodai felhasználás esetén nagyon fontos a hangszigetelés és a nagy kopásállóság. Ezekre az igényekre is tudunk megoldást.  Ezeken a forgalmas helyeken erőteljes, magas minőségű burkolatok jöhetnek szóba. Ez lehet ideiglenes pl. modulszőnyeg vagy tartós megoldás pl ragasztott PVC.

 

professzionális padlóburkolat szaktanácsadás

Kollégáink segítik Önt személyre szabott tanácsokkal, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Lépjen kapcsolatba velünk! Itt kérhet időpontot felmérésre is.

 

professzinonális Padlóburkolat Tervezés

Padlóburkolat megtervezése az egyik legfontosabb lépés a kivitelezés előtt. A stílus és funkció egyesülése. Cégünk arra specializálódott, hogy gyönyörű és funkcionális padlómegoldásokat tervezzen és kínáljon, az Önök egyedi igényeire szabva. Profi csapatunk elkötelezett, hogy Önöket segítse a kiválasztott tér átformálásában, gondosan megtervezett és jól átgondolt padlóburkolat kiválasztásával. Fontos nálunk a design opciók kiválasztása, a személyre szabás és a funkcionalitás figyelembevétele.

 

tervezéstől a megvalósításig - meleg padlóburkolatok lerakása szakszerűen

Hívjon még minket ma, hogy egyeztessük a kívánt padlóburoklat paramétereit, és engedje meg, hogy létrehozzuk az Ön elképzeléseit, vízióit az Ön kényelme érdekében. Véglegesített terveket a tapasztalt, ügyes kollégáink kivitelezik, hogy a megrendelő 100%-os elégedettséggel használja és élvezze!

acélunk

Szenvedélyünk az egyedi padlóburkolások megtervezése és kivitelezése. Legyen szó otthoni projektekről, irodákról vagy kereskedelmi létesítményekről. Mi elkötelezettek vagyunk abban, hogy kivételes minőséget tökéletes design és kimagasló ügyfélkapcsolttartást nyújtsunk a megrendelőink részére.

 

Inspirációk